Fanny seaside (c) Foto Karen Nachtergaele-1.jpg
Golven_Blauw.png

You can never cross the ocean, until you have

the courage to lose sight

of the shore. 

Christopher Colombus

WAVES_Tekengebied 1.png

Voel je al een tijdje dat het niet lekker stroomt in je bedrijf? Dat je te veel ideeën hebt en daardoor helderheid en focus mist? Voel je dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit maar vind je het lastig om knopen door te hakken en keuzes te maken, want ‘ik vind zoveel dingen leuk”. Merk je dat bepaalde overtuigingen of patronen je blokkeren om er vol voor te gaan? Hoe zou het zijn als je iets dieper duikt en niet meer aan de oppervlakte blijft? Hoe zou het zijn als het volop stroomt in je bedrijf?

Let's take a dive!

In mijn 1:1 coachtraject ben ik jouw spiegel gedurende 3 of 6 maanden. Samen trekken we de natuur of het water in op zoek naar die diepere lagen in jou. Ik haal jouw potentie naar boven en breng helderheid en focus in je bedrijf. In dit traject begeleid ik jou bij praktische zaken zoals je aanbod en marketing maar kijken we ook naar wie je bent als ondernemer. Na dit traject ervaar je focus, rust en overvloed.
 
Dit traject is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen maar het overzicht kwijt zijn. Ze voelen dat het tijd is voor een nieuwe fase in hun bedrijf en hebben behoefte aan een coach die betrokken en open is en golven brengt van creativiteit, diepgang en geïnspireerde actie.

Fanny seaside (c) Foto Karen Nachtergaele-46.jpg
Deep Dive Traject
  • 3 of 6 maanden persoonlijke coaching.

  • Live kick-off sessie (3u) met een gezonde lunch.

  • Combinatie van zoomsessies (1u) en live wandelsessies in de natuur rondom Zonhoven (2u) of bij jou thuis.

  • Tussendoor zijn er reflectiemails en voice-berichtjes op maat van jouw proces.

  • We werken via Trello (super tof planningsplatform) zodat jij structuur ervaart in je planning en visueel geënthousiasmeerd wordt.

  • We doorbreken belemmerende overtuigingen en patronen d.m.v. systemisch werk.

1095 euro incl. btw.

 (of betaal in 3 x 387 € )

Waarschijnlijk volg je me al 'n tijdje, maar vind jij het ook belangrijk om te voelen of we beiden op dezelfde golflengte surfen.

 

Plan hier jouw kennismaking

https://calendly.com/wavesbyfanny

Fanny seaside (c) Foto Karen Nachtergaele-44_edited.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Voor wie is dit Deep Dive Traject?

Dit traject is geschikt voor creatieve soul ondernemers, vrijheid-zoekers, betekenis & mooi-makers, slow-life liefhebbers, .... Je bent op zoek naar meer helderheid en focus om op ‘n eenvoudige manier jouw bedrijf verder te laten groeien. Je bent klaar om naar de diepere lagen van je bedrijf te duiken.

Wanneer kan ik instappen?

Na een kennismakingsgesprek kijken we beiden of we de juiste match zijn voor elkaar.

Je kan een geschikt moment inboeken via https://calendly.com/laviedefanny/wavecall

Kan ik de investering als kost ingeven?

Ja, helemaal. Je ontvangt na overeenkomst een factuur die je volledig als zakelijke kost kan boeken. Indien je wenst kan de factuur ook termijnen betaald worden.

Voor wie is dit Deep Dive Traject niet?

Als jij liever aan de oppervlakte blijft of als je op zoek bent naar 'n strategiecoach om snel veel omzet te draaien via e-mailfunnels, seo-optimalisatie, facebookadvertenties,...dan raad ik je aan om 'n specifieke businesscoach te zoeken om jou hierin verder te begeleiden. Ik ondersteun vooral op het stuk van mindset en het creatieve luik, zodat er organische groei en overvloed ontstaat.

Is het interessant als ik al andere coachtrajecten volg?

Het is belangrijk om te weten wat jij voor ogen hebt om uit dit traject te halen. Als dit traject jou een specifiek doel kan brengen (zoals helderheid, gemakkelijker keuzes maken, focus bewaren, ...) die je niet vindt in de andere trajecten, dan kan dit zeker.

Kan ik reviews lezen?

Ja zeker, scroll naar onder op deze pagina of kijk via Instagram naar het hoogtepunt 'reviews'. 

An Daniels - Konexo

"Het is zo'n fijn gevoel om na een lange periode van zoekend te zijn nu de juiste weg ingeslagen te zijn. Dankjewel om me te begeleiden naar dit inzicht. Dit voelt zo goed en ik krijg er zoveel energie van! Steeds wanneer Fanny’s zonnestralen schijnen op mijn plannen wordt alles helder. Dankzij haar feedback kom ik steeds een stapje dichter bij de essentie."