verhelderend gesprek.jpg
Golven_Blauw.png

You can never cross the ocean, until you have

the courage to lose sight

of the shore. 

Christopher Colombus

WAVES_Tekengebied 1.png

Voel je al een tijdje dat het blokkeert in je bedrijf? Of dat jij blokkeert? Misschien heb je te veel ideeën of een té groot aanbod en mis je daardoor helderheid en focus? 

 

Of voel je dat er meer in jou en je bedrijf zit, maar vind je het lastig om richting te bepalen en knopen door te hakken. Houd je nog vast aan iets. Wellicht staan er een aantal overtuigingen of patronen je in de weg om je eigen pad te volgen

 

Hoe zou het zijn als je die rust & focus (weer) vindt in je bedrijf?

Let's take a dive!

In mijn 1:1 coaching begeleid ik jou naar de essentie van jouw bedrijf. We laten los wat niet meer past in de huidige fase van je bedrijf. Samen trekken we de natuur of het water in op zoek naar die diepere lagen in jou. We navigeren samen doorheen patronen of blokkades. We zoomen uit en reizen naar jouw kern, zodat er helderheid en focus in je bedrijf ontstaat.

 

Ik ben jouw klankbord en kritische warme spiegel, zodat jij de antwoorden steeds in jezelf vindt. Ik begeleid jou ook bij praktische zaken zoals het finetunen van je aanbod en marketing op een manier die geheel eigen aanvoelt.

 

Ik surf met jou mee gedurende een korte of langere periode. Mijn 1:1 coaching sessies zijn gericht op creatieve soul ondernemers die al 'n tijdje ondernemen maar het overzicht kwijt zijn of bewust een ander pad willen bewandelen. 

kruk vibes.jpg
1:1 Deep Dive Coaching
op aanvraag


voor meer helderheid, focus & overvloed in jouw-zijn & doen.
  • Start met min. 2 sessies, verlenging is steeds mogelijk op eigen ritme en volgens eigen nood

  •  Combinatie van zoomsessies en live (wandel)sessies in de natuur rondom Zonhoven of in jouw atelier/studio.

  • Tussendoor zijn er voice-berichtjes & reflectiemails op maat van jouw proces.

  • We doorbreken belemmerende overtuigingen en patronen d.m.v. systemisch werk

  • + Bonus: boek Soulpedition (Silvie Mateljan) (t.w.v. 25,99 €, geldig voor wie zich inschrijft t.e.m 22/12/2022).

vanaf 395 euro incl. btw.

 

Waarschijnlijk volg je me al 'n tijdje, maar vind jij het ook belangrijk om te voelen of we beiden op dezelfde golflengte surfen. 

 

Plan hier jouw kennismakingsgesprek.

https://calendly.com/wavesbyfanny

of stuur vrijblijvend 'n mail naar

fanny@wavesbyfanny.be

verhelderend gesprek.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

1:1 coaching op aanvraag, vertel me meer.

Deze coaching sessies zijn geschikt voor creatieve soul ondernemers die moeiteloos willen ondernemen op een manier die past bij wie ze zijn. Ben jij op zoek naar meer helderheid in je aanbod? Wil je meer focus en duidelijkheid om op ‘n eenvoudige manier jouw bedrijf verder te laten groeien? Ben je klaar om naar die diepere lagen van je bedrijf te duiken?

We starten met 'n minimum van 2 deep dive sessies (2 x 2u). Daarna kan jij kiezen om te verlengen of niet. Er zijn geen lange vooropgestelde data die vastleggen. Jij kiest op jouw tempo en wanneer jij de nood voelt. Soms kan dat om de 2 weken zijn, soms na 2 maanden. Data zijn steeds in overleg na de sessie. Op die manier kan jij volledig intunen op jouw persoonlijk groeiproces.

Tussendoor ben ik een heel betrokken coach. Via whatsapp support en reflectiemails bewegen we samen door eb & vloed. Op die manier ben ik ook jouw accountability partner en steken we samen de oceaan over.

Wanneer kan ik instappen?

Na een kennismakingsgesprek kijken we beiden of we de juiste match zijn voor elkaar.

Kies jouw geschikt moment voor een call  (30min) via https://calendly.com/wavesbyfanny

Wat is de investering?

De prijs is vanaf 395 euro incl. btw. Dit pakket bevat 2 deep dive sessies + whatsapp support en reflectiemails. Verlengen kan per sessie (2u)  +  support voor 197 euro incl. btw.

Voor wie is mijn 1:1 coaching op aanvraag niet?

Als jij liever aan de oppervlakte blijft of als je op zoek bent naar ''n manier om snel veel omzet te draaien via emailfunnels, seo-optimalisatie, facebookadvertenties,...dan raad ik je aan om 'n specifieke businesscoach te zoeken om jou hierin verder te begeleiden.

 

Als generalist neem ik je als coach mee in het stuk van positieve mindset én creatieve strategie, zodat er organische groei en overvloed ontstaat.

Kan ik reviews lezen?

Ja zeker, scrol naar onder op deze pagina of kijk via Instagram naar het hoogtepunt 'reviews'. 

An Daniels - Konexo

"Het is zo'n fijn gevoel om na een lange periode van zoekend te zijn nu de juiste weg ingeslagen te zijn. Dankjewel om me te begeleiden naar dit inzicht. Dit voelt zo goed en ik krijg er zoveel energie van! Steeds wanneer Fanny’s zonnestralen schijnen op mijn plannen wordt alles helder. Dankzij haar feedback kom ik steeds een stapje dichter bij de essentie."