top of page
ik nodig je uit om er midden in te staan.jpg
Golven_Blauw.png

Voel je al een tijdje

dat het blokkeert in je bedrijf? Of dat jij blokkeert? Misschien heb je te veel ideeën of een té groot aanbod

en mis je daardoor helderheid en focus? 

WAVES_Tekengebied 1.png

Of voel je dat er meer in jou en je bedrijf zit, maar vind je het lastig om richting te bepalen en knopen door te hakken. Houd je nog vast aan iets. Wellicht staan er een aantal overtuigingen of patronen je in de weg om je eigen pad te volgen? 

 

Hoe zou het zijn als je in dat volle commitment duikt

en de rust en de focus (terug)vindt?

 

Let's take a dive!

In mijn 1:1 coaching begeleid ik jou naar de essentie van jouw bedrijf. We laten los wat niet meer past in de huidige fase van je bedrijf. Samen trekken we de natuur of het water in op zoek naar die diepere lagen in jou. We navigeren samen doorheen patronen of blokkades. We zoomen uit en reizen naar jouw kern, zodat er helderheid en focus in je bedrijf ontstaat.

 

Ik ben jouw klankbord en kritische warme spiegel, zodat jij de antwoorden steeds in jezelf vindt. Ik begeleid jou ook bij praktische zaken zoals het finetunen van je aanbod en marketing op een manier die geheel eigen aanvoelt.

 

Ik surf met jou mee gedurende een korte of langere periode. Mijn 1:1 coaching sessies zijn gericht op creatieve soul ondernemers die al 'n tijdje ondernemen maar het overzicht kwijt zijn of bewust een ander pad willen bewandelen. 

je bent niet dezelfde als je uit het water komt.jpg

It only takes one person to change your life, YOU.

1:1 Deep Dive Traject

"Ik wil vaak veel. M'n  hoofd kan niet kiezen.

Hoe blijf ik bij mijn kern, mijn waarden en voel ik opnieuw

de goesting en energie?"

Blijf jij te vaak dobberen op de "hoe"-vraag"? Heb je moeite met keuzes maken? Voel je jezelf vaak overweldigd? Wil je van zwaar naar lichter ondernemen? Klaar om terug het roer vast te pakken en jouw (creatieve) koers scherp te stellen? Klaar voor meer omzet door slimmere keuzes?

 

Duik samen met mij in de natuur en ontdek bredere perspectieven en heldere antwoorden op jouw bedrijfsvragen. Na elke sessie zie jij waar het anders kan, lichter & dichter bij wie jij bent als persoon. Je weet na elke sessie wat jouw volgende stappen zijn, hierdoor voel je meer innerlijke rust en de goesting & drive om jouw bedrijf te laten groeien op 'n manier die eigen is aan jou.

Wanneer jij jezelf reflectietijd gunt in plaats van te blijven doorgaan of te blijven dobberen, wanneer jij de volle commitment geeft aan jezelf en je bedrijf, dan ben je klaar om heel gericht samen aan de slag te gaan.

Je zegt vaarwel tegen de aanmodder-modus en vage doelen en stelt glasheldere keuzes. Je verschuift je focus van alleen maar IN je bedrijf werken, naar AAN je bedrijf werken, zodat je balans en plezier ervaart in het bereiken van jouw doelen.
 

Ik neem je live mee in het heerlijke natuurgebied de Teut in Zonhoven en/of online. Vanuit ontspanning werken we samen aan jouw bedrijf, zodat jij niet meer random dingen doet, maar vanuit een stevig fundament jouw bedrijf neerzet. 

 

Bovendien neem ik op 'n natuurlijke intuïtieve manier foto's van jou. Als jij visueel bent ingesteld, dan is een Deep Dive Zine een extra waardevol cadeau. Na elke sessie krijg jij een mooi vormgegeven fotoverslag die dienst doet als reflectie en groeitool. Jouw kompas om steeds vanuit persoonlijk leiderschap te varen.

 

 

Praktische info:

  • 1:1 coaching - 3 maanden (start eind juni of juli).

  • 3 x deep dive live sessie (= 3 x 2u) in de natuur en/of online (in overleg)

  • 3 x gepersonaliseerde fotoverslagen na live sessies

  • Reflectievragen ter voorbereiding

  • Locatie: Natuurgebied De Teut, Zonhoven​

  • Investering:  1.200 euro ex btw.  (2 termijnen mogelijk)

Ondernemers die met mij op pad gaan krijgen ‘n stevig dosis optimisme, want met ‘n positieve kijk op ‘t leven, zie ik altijd groeimogelijkheden voor jou en je bedrijf. Ik trek de denkkaders breed open, samen met jou zetten we alle ramen van jouw ondernemershuis open, zodat al jouw zintuigen aangescherpt worden voor meer helderheid & groei.

 

Instappen? Stuur me een mailtje en dan bekijken we de startdatum

Meer info?  Klik hier voor Summer Deep Dive Traject of  Deep Dive Traject

UITZONDERLIJK TIJDELIJK ZOMERAANBOD

voor snelle beslissers die een verfrissende en verhelderende duik

willen in hun bedrijf!

De losse zomer – sessie biedt jou op een natuurlijke manier de kans om mij als intuïtief coach beter te leren kennen én om inspiratie en doelgerichte tips te ontvangen die je ten volle kan inzetten voor het laatste kwartaal. Dit alles doen we vanuit ontspanning in de natuur! Dit is 1 losse sessie (verlengen achteraf kan altijd).

Kies hier jouw ideale datum: 

Juli: 4/7, 5/7, 9/7, 16/7 (volzet) of 23/7 

Augustus: volzet

Jouw investering: 222 euro ex btw

Extra: Je kan er ook een Deep Dive Zine bijboeken. Dit is een gepersonaliseerd fotoverslag van de sessie. Het is een waardevol naslagwerk die dienstdoet als reflectie & groeitool: + 99 euro ex btw.

Goedemorgen lieve Fanny,

Bedankt voor weer een prachtige Deep Dive Zine! Ik heb deze en de vorige afgeprint,

zo kan ik makkelijker herbeleven en reflecteren.  

Deep Dive sessie
uitzoomen teut.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Welk resultaat brengt een (Summer) Deep Dive ?

Voor iedereen is het anders, afhankelijk van de fase, het moment dat je je bevindt in je bedrijf. Wat me opvalt zijn de volgende resultaten:

-  sneller loslaten van beperkende gedachten, angsten en patronen 

-  meer helderheid, eenvoud, rust & zelfvertrouwen 

-  gedaan met wiebeligheid en blijven dobberen

-  meer vanuit goesting verdere stappen zetten, genieten van het proces 

-  breder perspectief op groeimogelijkheden binnen je bedrijf

-  je voelt (terug) dat jouw dromen het waard zijn, dat jij mag ZIJN wie je bent waardoor jouw aanbod een weerspiegeling is van wie je bent.

- je straalt meer vertrouwen uit voor jouw ideale klant en je neemt actie

- meer plezier in je bedrijf dat zorgt voor meer financiële stroom

Je mag in m'n creatieve denktank duiken, geen kant-en-klare antwoorden, wel de juiste  vragen, zodat jij zelf tot inzichten & ideeën komt die passend zijn bij wie je bent.

Meer lezen? klik hier.

Wat daarna? Deep Dive Traject

Na de Summer Deep Dive is er het Deep Dive Traject We werken samen 3 à 4 maanden in volle co-creatie. De inhoud en de data zijn steeds in overleg en op maat van jouw bedrijfsvraagstuk. Op die manier kan jij volledig intunen op jouw persoonlijk groeiproces.

Deze coaching sessies zijn geschikt voor creatieve soul ondernemers die moeiteloos willen ondernemen op 'n manier die past bij wie ze zijn. Wil je meer vanuit wie je bent op ‘n eenvoudige manier jouw bedrijf verder te laten groeien? Ben je klaar om naar die diepere lagen van je bedrijf te duiken? Check hier voor meer info.

Voor wie is mijn 1:1 coaching niet?

Als jij liever aan de oppervlakte blijft of als je op zoek bent naar 'n manier om snel veel omzet te draaien via seo-optimalisatie, facebookadvertenties, grote lanceringen, crypto...dan raad ik je aan om 'n specifieke businesscoach te zoeken om jou hierin verder te begeleiden.

 

Als Creatieve Generalist en Manifestor Generator neem ik je mee in het stuk van positieve groei-mindset én creatieve strategie, zodat er organische groei en overvloed ontstaat in jouw bedrijf.

Kan ik jou als coach nu al beter leren kennen?

Ja zeker. Op Instagram ben ik heel actief . Op Soundcloud vind je een gratis visualisatie en een reeks podcasts om mij als persoon en coach beter te leren kennen.

Elke Jordens 
life coach & content creator

"Fanny weet instinctief jouw kern te raken, waardoor alle ruis om je heen snel vervaagt. Mijn slapeloze nachten en stuurloze dagen maakten plaats voor rust, lichtheid en ruimte. Ik vond opnieuw richting en vanuit de coaching werden weer creatieve en innovatieve ideeën geboren. Aan iedereen die vastzit en terug wilt flowen EN genieten van zijn/haar onderneming, Fanny is de vrouw waar je moet zijn. Zonder twijfel!!"

bottom of page