top of page
verhelderend gesprek.jpg
Golven_Blauw.png

Voel je al een tijdje dat het blokkeert in je bedrijf? Of dat jij blokkeert? Misschien heb je te veel ideeën of een té groot aanbod en mis je daardoor helderheid en focus? 

WAVES_Tekengebied 1.png

Of voel je dat er meer in jou en je bedrijf zit, maar vind je het lastig om richting te bepalen en knopen door te hakken. Houd je nog vast aan iets. Wellicht staan er een aantal overtuigingen of patronen je in de weg om je eigen pad te volgen

 

Hoe zou het zijn als je die rust & focus (weer) vindt in je bedrijf?

 

Let's take a dive!

In mijn 1:1 coaching begeleid ik jou naar de essentie van jouw bedrijf. We laten los wat niet meer past in de huidige fase van je bedrijf. Samen trekken we de natuur of het water in op zoek naar die diepere lagen in jou. We navigeren samen doorheen patronen of blokkades. We zoomen uit en reizen naar jouw kern, zodat er helderheid en focus in je bedrijf ontstaat.

 

Ik ben jouw klankbord en kritische warme spiegel, zodat jij de antwoorden steeds in jezelf vindt. Ik begeleid jou ook bij praktische zaken zoals het finetunen van je aanbod en marketing op een manier die geheel eigen aanvoelt.

 

Ik surf met jou mee gedurende een korte of langere periode. Mijn 1:1 coaching sessies zijn gericht op creatieve soul ondernemers die al 'n tijdje ondernemen maar het overzicht kwijt zijn of bewust een ander pad willen bewandelen. 

ik nodig je uit.jpg

It only takes one person to change your life, YOU.

1:1 Nature Deep Dive sessie

"Ik wil vaak veel. M'n  hoofd kan niet kiezen.

Hoe blijf ik bij mijn kern, mijn waarden en behoud ik mijn energie?"

Elke maand  bied ik losse sessies aan, zodat jij kan ervaren wat zo'n sessie voor jou kan beteken. Deze krachtige Nature Deep Dive sessie is voor jou als je de koers van jouw bedrijf (weer) in handen wil nemen. We duiken samen naar jouw essentie, zodat jij achteraf weet welke volgende stappen jij mag zetten, meer innerlijke rust, ruimte en goesting ervaart om jouw bedrijf te laten groeien. 

 

Een heldere focus boost voor jou en je bedrijf! 

Praktische info:

 • 1:1 coaching, 2u live in de natuur 

 • + 2 weken persoonlijke ondersteuning via Telegram

 • Locatie: Natuurgebied De Teut, Zonhoven

 • Data juni:  op aanvraag

      Summer Deep Dive sessies: 

 • Data juli: 18/7 + 19/7 +  20/7 +  28/7

 • Data aug: 4/8 + 10/8 + 22/8 + 23/8 + 29/8

 

222 euro incl. btw 

Bonus  boeSoulpedition  

( * ) actie geldig voor 'n zomer sessie

Wil  je graag meer info of lukt het niet op deze data,

stuur me 'n berichtje. Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

1: 1 Coaching - Traject Wave by Wave

Wil je op frequente basis intunen of je nog onderneemt volgens jouw kernwaarden en je doelen? Ben je bereid om je open te stellen voor een kritisch warm klankbord? Wil je graag samen de diepte in, patronen en blokkades doorbreken, zodat jij ten volle kan groeien als mens én met je bedrijf

Voel je dat je het nu echt tijd is om aan de slag te gaan met je plannen, om te filteren in jouw oceaan van ideeën, om  sneller te groeien op een manier dat kloppend voelt voor jou?

 

Ik ben graag jouw warme kritische spiegel, een creatieve denktank in marketing en conceptontwikkeling,  een helpend kompas, zodat jij steeds volgens jouw kernwaarden navigeert doorheen alle uitdagingen onderweg.

Praktische info:

 • 3 (live) sessies waarin we telkens 2 uren full focus duiken in jouw bedrijfsvraagstuk.

 • Doorlopend is er Telegram support op maat van jouw proces. Hierin kan jij steeds rekenen op 'n warm klankbord, 'n kritische spiegel, creatieve marketingtips, versterken van jouw intuïtie, motivatie & groeipotentieel.

 • We doorbreken belemmerende overtuigingen en patronen d.m.v. systemisch werk.

 • Combinatie van live wandelsessies in de natuur met warm ontvangst in mijn busje en/of live video-calls.

 • Data liggen niet op voorhand vast. We stemmen onderling af volgens jouw behoefte, zo blijf je steeds op je eigen koers varen, samen met mij. 

688 euro incl. btw.

of 2 termijnen van 350 euro incl btw. 

You can never cross the ocean, until you have the courage to lose sight of the shore.

Christopher Colombus

kijkend in de camera.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

1:1 coaching Wave by Wave, vertel me meer.

Deze coaching sessies zijn geschikt voor creatieve soul ondernemers die moeiteloos willen ondernemen op een manier die past bij wie ze zijn. Wil je meer focus en helderheid om op ‘n eenvoudige manier jouw bedrijf verder te laten groeien? Ben je klaar om naar die diepere lagen van je bedrijf te duiken?

We starten met  3 deep dive sessies (3 x 2u). Daarna kan jij kiezen om te verlengen of niet. Er zijn geen lange vooropgestelde data die vastleggen. Jij kiest op jouw tempo en wanneer jij de nood voelt. Soms kan dat om de 2 weken zijn, soms na 2 maanden. Data zijn steeds in overleg na de sessie. Op die manier kan jij volledig intunen op jouw persoonlijk groeiproces.

Tussendoor ben ik een heel betrokken coach. Via Telegram support bewegen we samen door eb & vloed. Op die manier ben ik ook jouw accountability partner en steken we samen de spreekwoordelijke "oceaan" over.

De prijs is 688 euro incl. btw. Dit pakket bevat 3  x Deep Dive sessie van 2u + doorlopend Telegram support. Verlengsessie kost  222 euro incl. btw. 

Wanneer kan ik instappen?

Na 'n kennismakingsgesprek  of een Nature Deep Dive sessie in de natuur voelen we beiden of we de juiste match zijn voor elkaar. Stuur me vrijblijvend 'n mailtje fanny@wavesbyfanny.be of 'n berichtje via Instagram "Wavesbyfanny".

Voor wie is mijn 1:1 coaching op aanvraag niet?

Als jij liever aan de oppervlakte blijft of als je op zoek bent naar 'n manier om snel veel omzet te draaien via seo-optimalisatie, facebookadvertenties, grote lanceringen, crypto...dan raad ik je aan om 'n specifieke businesscoach te zoeken om jou hierin verder te begeleiden.

 

Als creatieve generalist (multi-mens) neem ik je als intuïtieve coach mee in het stuk van positieve mindset én creatieve strategie, zodat er organische groei en overvloed ontstaat.

Kan ik jou als coach nu al beter leren kennen?

Ja zeker. Op Instagram ben ik heel actief . Op Soundcloud vind je een gratis visualisatie en audio's om mij als persoon en coach beter te leren kennen.

An Daniels - Konexo

"Het is zo'n fijn gevoel om na een lange periode van zoekend te zijn nu de juiste weg ingeslagen te zijn. Dankjewel om me te begeleiden naar dit inzicht. Dit voelt zo goed en ik krijg er zoveel energie van! Steeds wanneer Fanny’s zonnestralen schijnen op mijn plannen wordt alles helder. Dankzij haar feedback kom ik steeds een stapje dichter bij de essentie."

bottom of page