top of page
ik nodig je uit om er midden in te staan.jpg
Golven_Blauw.png

Voel je al een tijdje

dat het blokkeert in je bedrijf? Of dat jij blokkeert? Misschien heb je te veel ideeën of een té groot aanbod

en mis je daardoor helderheid en focus? 

WAVES_Tekengebied 1.png

Of voel je dat er meer in jou en je bedrijf zit, maar vind je het lastig om richting te bepalen en knopen door te hakken. Houd je nog vast aan iets. Wellicht staan er een aantal overtuigingen of patronen je in de weg om je eigen pad te volgen

 

Hoe zou het zijn als je die rust & focus (weer) vindt in je bedrijf?

 

Let's take a dive!

In mijn 1:1 coaching begeleid ik jou naar de essentie van jouw bedrijf. We laten los wat niet meer past in de huidige fase van je bedrijf. Samen trekken we de natuur of het water in op zoek naar die diepere lagen in jou. We navigeren samen doorheen patronen of blokkades. We zoomen uit en reizen naar jouw kern, zodat er helderheid en focus in je bedrijf ontstaat.

 

Ik ben jouw klankbord en kritische warme spiegel, zodat jij de antwoorden steeds in jezelf vindt. Ik begeleid jou ook bij praktische zaken zoals het finetunen van je aanbod en marketing op een manier die geheel eigen aanvoelt.

 

Ik surf met jou mee gedurende een korte of langere periode. Mijn 1:1 coaching sessies zijn gericht op creatieve soul ondernemers die al 'n tijdje ondernemen maar het overzicht kwijt zijn of bewust een ander pad willen bewandelen. 

je bent niet dezelfde als je uit het water komt.jpg

It only takes one person to change your life, YOU.

1:1 Deep Dive sessie

"Ik wil vaak veel. M'n  hoofd kan niet kiezen.

Hoe blijf ik bij mijn kern, mijn waarden en voel ik opnieuw

de goesting en energie?"

Elke maand  bied ik losse sessies aan, zodat jij kan ervaren wat zo'n sessie voor jou kan beteken. Deze krachtige Deep Dive sessie is voor jou als je de koers van jouw bedrijf (weer) in handen wil nemen. We duiken samen naar jouw essentie, zodat jij achteraf weet welke volgende stappen jij mag zetten, meer innerlijke rust, ruimte en goesting ervaart om jouw bedrijf te laten groeien. 

 

Een heldere focus boost voor jou en je bedrijf! 

Praktische info:

  • 1:1 coaching, 2u live in de natuur + lekkers onderweg.

  • Van 10u tot 12u.

  • Locatie: Natuurgebied De Teut, Zonhoven​

  • Achteraf krijg je'n Deep Dive Zine, een gepersonaliseerd uniek fotoverslag. 

       Op deze manier kan jij jouw coaching sessie blijvend herbeleven. 

  • Investering:  222 euro incl. btw.

  • BONUS: live visualisatie sessie (geldig voor sessies in januari 2024)

 

Ondernemers die met mij op pad gaan krijgen ‘n stevig dosis optimisme, want met ‘n positieve kijk op ‘t leven, zie ik altijd mogelijkheden voor jou en je bedrijf. Ik trek de denkkaders breed open, alsof ik alle ramen in jouw ondernemershuis openzet, zodat al jouw zintuigen aangescherpt worden voor meer helderheid & groei.

Januari :

11/1  + 16/1 + 25/1 

Februari: 

1/2 + 23/2 

​Graag jouw datum reserveren of meer info?

Wat daarna? 

Na een verhelderende live sessie kan jij kiezen om samen verdere golven te pakken in de groei van je bedrijf. Op basis van wat jij nodig hebt maak ik een voorstel op maat. Hierin verwerk ik de inzichten en doelstellingen die we samen onderzocht hebben tijdens de Deep Dive. Op die manier gaan we samen heel gericht en afgestemd op wie jij bent aan de slag om zo samen te navigeren naar jouw droom doel of project. Dit is 1:1 coaching op maat van wie jij bent.

Wil je liever verder in groep reizen doorheen jouw ondernemersavontuur? Kies dan voor de  Leading Waves Journey. Samen met 6 like-minded  creatieve soul ondernemers reizen we doorheen het ondernemerslandschap. We bewegen samen doorheen patronen & blokkades, om te ondernemen op jouw manier en om samen meer impact te maken.  Het groepstraject voor 2023-2024 is volzet. Zet je vrijblijvend op de wachtlijst voor kick-off op 29 februari 2024. 

Deep Dive sessie
uitzoomen teut.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Welk resultaat brengt een Deep Dive sessie?

Voor iedereen is het anders, afhankelijk van de fase, het moment dat je je bevindt in je bedrijf. Wat me opvalt zijn de volgende resultaten na een verdiepende sessie:

-  sneller loslaten van beperkende gedachten, angsten en patronen 

-  meer helderheid, eenvoud, rust & zelfvertrouwen 

-  meer vanuit goesting verdere stappen zetten, genieten van het proces 

-  breder perspectief op groeimogelijkheden binnen je bedrijf

-  je voelt (terug) dat jouw dromen het waard zijn, dat jij mag ZIJN wie je bent waardoor jouw aanbod een weerspiegeling is van wie je bent.

Je mag in m'n creatieve denktank duiken, geen kant-en-klare antwoorden, wel de juiste  vragen, zodat jij zelf tot inzichten & ideeën komt die passend zijn bij wie je bent.

Wat daarna? 1:1 coaching, vertel me meer.

Na onze 1e Deep Dive sessie maak ik voor jou een traject op maat. De inhoud en de data zijn steeds in overleg. Op die manier kan jij volledig intunen op jouw persoonlijk groeiproces.

Deze coaching sessies zijn geschikt voor creatieve soul ondernemers die moeiteloos willen ondernemen op 'n manier die past bij wie ze zijn. Wil je meer focus en helderheid om op ‘n eenvoudige manier jouw bedrijf verder te laten groeien? Ben je klaar om naar die diepere lagen van je bedrijf te duiken?

Tussendoor ben ik een heel betrokken coach. Via Telegram support bewegen we samen door eb & vloed. Op die manier ben ik ook jouw accountability partner en steken we samen de spreekwoordelijke "oceaan" over.  "Zijn & Doen" worden als een handig kompas mooi in kaart gebracht, zodat jij meer balans ervaart tijdens je ondernemersreis. 

Voor wie is mijn 1:1 coaching op aanvraag niet?

Als jij liever aan de oppervlakte blijft of als je op zoek bent naar 'n manier om snel veel omzet te draaien via seo-optimalisatie, facebookadvertenties, grote lanceringen, crypto...dan raad ik je aan om 'n specifieke businesscoach te zoeken om jou hierin verder te begeleiden.

 

Als creatieve generalist (multi-mens) neem ik je als intuïtieve coach mee in het stuk van positieve mindset én creatieve strategie, zodat er organische groei en overvloed ontstaat.

Kan ik jou als coach nu al beter leren kennen?

Ja zeker. Op Instagram ben ik heel actief . Op Soundcloud vind je een gratis visualisatie en audio's om mij als persoon en coach beter te leren kennen.

An Daniels - Konexo

"Het is zo'n fijn gevoel om na een lange periode van zoekend te zijn nu de juiste weg ingeslagen te zijn. Dankjewel om me te begeleiden naar dit inzicht. Dit voelt zo goed en ik krijg er zoveel energie van! Steeds wanneer Fanny’s zonnestralen schijnen op mijn plannen wordt alles helder. Dankzij haar feedback kom ik steeds een stapje dichter bij de essentie."

bottom of page