top of page
Golven_Beige.png
We don't see things
as they are,
we see them as 
we are.

Anais Nin
handtekening spiegel busje .jpg
Hey, ik ben Fanny.
WAVES_Tekengebied 1.png

7 jaar geleden werkte ik als bediende in 'n flitsend creatief bedrijf. Ik genoot van de vele creatieve prikkels, de sociale bedrijvigheid, de constante beweging, de adrenaline van projecten…Toen werd er plots een kwaadaardig melanoom ontdekt. Van flitsende dagen vol prikkels naar 'n half jaar stilstand van tijd en verplichte rust. Ik herkende mezelf niet meer.  

 

Wie was ik zonder mijn flitsende identiteit? Ik besefte in die stilstand ook hoe ver ik over mijn grenzen was gegaan. De stress die ik in mijn lijf had opgebouwd. Eigenlijk wou ik niet terug naar dit drukke leven.

Maar wat wil ik dan echt?

 

Wat vind ik zo leuk om te doen dat ik het elke dag wil doen en ook voor anderen zonder mezelf voorbij te lopen? Op aanraden van vrienden dook ik in de wereld van het ondernemerschap. De levenslustige  ontdekkingsreiziger in mij kwam helemaal naar boven.

 

Ik volgde mijn intuïtie. 

Ik startte als Personal Sidekick voor creatieve bezielde ondernemers, bouwde een eigen webshop met duurzame producten, maar vond onderweg de meeste verdieping en voldoening in het coachen van mijn klanten.

Opnieuw volgde ik mijn intuïtie en koos ervoor om me volledig te focussen op coaching. Vandaag vind ik het heerlijk om creatieve soulondernemers te begeleiden in hun reis naar meer helderheid, focus en overvloed in hun bedrijf. 

 

Sinds het begin van mijn ondernemerschap laat ik me ook begeleiden in coachtrajecten. De spiegels die je krijgt, de inzichten, de uitdagingen, de overwinningen, de lessen, …het is een super boeiende persoonlijke ontwikkelingsreis die al zoveel heeft bijgedragen aan mezelf en bijgevolg ook mijn bedrijf.

Het volgen van m’n intuïtie en het transformeren van mijn eigen blokkades heeft mij de motivatie gegeven om anderen hierin ook te begeleiden.

Stel je es voor hoe jouw leven er zou uitzien als jij jouw intuïtie volgt, werkt en leeft vanuit jouw diepste kern, jouw potentieel. Wat voor een ondernemer ben jij dan? 

 

Durf jij je intuïtie te volgen? Ik ben benieuwd naar jouw unieke verhaal. 

Als intuïtieve ondernemerscoach

ondersteun ik creatieve soul ondernemers

 naar meer helderheid, rust & overvloed.

 

Persoonlijk handschrift - geschreven.png

Ine, ex-collega & soulmate-vriendin

Haar teamspirit, ze schittert als ze voor iemand en samen met iemand iets kan creëren. Haar creativiteit, haar oog én zin voor detail, haar schitterende organisatiekwaliteiten (ideeën ordenen en filteren, mogelijkheden onderzoeken, het creatief proces uitstippelen) en haar enthousiasme … die veelzijdigheid met haar positieve vibes maken dat je haar niet in één vakje kan duwen, maar voor een ondernemer is zij een ideale partner.

bottom of page