top of page
tijd tussen de rotsen.jpg
 Unplug at Sea 
WAVES_Tekengebied 1.png

Voelt het alsof je al een tijdje in rondjes aan het peddelen bent? 

Dat je door sommige woelige golven, jouw richting niet meer duidelijk voelt?

 

Wil je het liefst vooruit en acties nemen, maar zit je vast in je eigen ideeën en gedachten? Is het te druk in je hoofd om vanuit je creatieve en intuïtieve essentie keuzes te maken die kloppend en duurzaam zijn?

Let's disconnect
to reconnect

Tijdens Unplug at Sea neem ik jou mee naar een prachtige plek aan zee. Om even helemaal uit te zoomen. Om vanuit rust en ontspanning met een nieuwe blik naar je bedrijf te kijken. En terug naar de basis te gaan. 

 

Unplug at Sea is voor jou als je even uit je eigen bubbel wilt stappen. Of die van Instagram :-)

Voor als je voelt dat er iets borrelt waar je nog niet bij kunt. Een doel, een nieuw pad wat je intuïtief en achteroverleunend mag onderzoeken. 

Unplug at Sea is er ook voor jou als je veel aan je hoofd hebt. Als er teveel is en je graag de eenvoud opzoekt. In je bedrijf maar ook bij jezelf. Je het harde werken en forceren efkes los mag laten. 

En Unplug at Sea is er ook als je bedrijf al prima loopt, maar gewoon voelt: ik wil tijd voor mezelf. Een hele dag in het teken van mezelf en mijn business, wat een cadeau!

boek een call.jpg
1:1 Unplug at Sea

​Unplug at Sea geeft jou een zee van tijd. 

Unplug at Sea laat het weer stromen. 

Ben jij klaar om de frisse zeelucht op te snuiven en te spelen in de golven?

Investering 375 euro incl. btw. 

 

Data in 2023 zijn:

 2/3 : volzet  +  3/3 : volzet

 21/4: volzet +  22/4: volzet

 2/6: volzet + 3/6:  volzet 

 28/9: volzet +  29/9: volzet

26/10: volzet  + 27/10: volzet

Praktisch

Unplug at Sea is van 10.00 tot 16.00 uur 

Locatie is Oostende

Graag op de hoogte blijven van nieuwe vrije plekjes of in geval van annulatie? Zet je vrijblijvend op de interesselijst! Klik hier: fanny@wavesbyfanny.be 

Karen Nachtergaele
fotograaf

"Wauw wat een eye opener. Unplug at Sea zorgde echt voor ruimte bij mezelf. Het was een intense dag maar zo waardevol. Alles vloeide heerlijk in elkaar over. De schrijfopdracht vond ik zo fijn en de wandeling aan zee deed me superveel deugd. Heerlijk om een dag in focus bezig te zijn. Jij durfde ook dingen te benoemen en op tafel te leggen. Je bent als coach eerlijk en je geeft diepgaande feedback. Ik zou zo weer een dag bij je boeken."

bottom of page